Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord
Game info

Demon's Souls

Demon's Souls is een actiegerichte Role-Playing Game voor de Playstation 3. De game biedt diepe RPG-spelelementen waarin je vijanden verslaat door op ze in te hakken en stompen, of neer te schieten en te betoveren. De game is in coöperatieve modus met in totaal drie man speelbaar. Demon's Souls maakt gebruik van een speciaal systeem waarbij spelers de werelden van hun vrienden kunnen betreden. Ook kunnen ze in hun eigen wereld hints achterlaten voor anderen en is het mogelijk om de dood van een ander af te spelen zodat dezelfde fout voor andere spelers voorkomen kan worden. Daarnaast is het ook mogelijk om andere werelden 'binnen te vallen' om daar chaos te veroorzaken. Demon's Souls verschijnt in Europa als Demon's Souls: Black Phantom Edition. Dit is een speciale editie waarin naast de game ook een soundtrack cd en een artbook zitten. Bovendien bevat het pakket een strategy guide, die de speler allerlei tips geeft om de behoorlijk pittige tegenstanders in de game te verslaan.

Nieuwste review

Conclusie

  • <p> Het akelig sfeervolle Demon&#39;s Souls geeft voldoening aan iedereen die niet aan zijn of haar handje vastgehouden hoeft te worden. De diepgaande gameplay van deze zuivere actie-RPG reikt tot aan de ziel en levert een sterk staaltje pure spelbelevenis af. Afgezien van een aantal schoonheidsfoutjes en vreemde ontwerpkeuzes, is alles in het spel in bitterzoete harmonie. Maar niemand die de kans krijgt om zich daarop blind te staren. Daarvoor houdt Demon&#39;s Souls je teveel in zijn greep, en het moet er niet aan denken om je los te laten.</p>
    Score: 90 Fantastisch
    • Diepgaande gameplay, zeer sfeervol, veel replaywaarde, inventieve onlinemodus
    • Soms knullige physics, bepaalde aspecten zeer beperkt uitgelegd

Artikelen

Screenshots (29)