Game info

Delaware St. John: The Seacliff Tragedy

Delaware St. John: The Seacliff Tragedy is het derde deel uit deze adventureserie en brengt Delaware naar een verlaten amusementenpark waar vier jaar geleden door een instorting meer dan 100 mensen zijn gestorven. Terwijl Delaware het gebied onderzoekt komt hij erachter dat het tragische ongeluk slechts het begin is van de duistere gebeurtenissen die er plaats zullen vinden. Het park wordt namelijk bewaakt door demonen: de Shadow People. Delaware neemt het samen met zijn partner Kelly Bradford op tegen deze zieletende monsters en ze proberen de nacht te overleven. Terwijl Delaware wordt geleid door zijn visies, beschikt Kelly over speciale hulpmiddelen zoals een EMF-teller om paranormale activiteiten op te sporen. Samen moeten ze de overblijfselen van het park onderzoeken en de donkere geheimen achter het ongeluk ontraffelen.

Nieuwste review

Het adventuregenre blijft lastig om te beoordelen. Het genre staat al jaren stil, maar weet nog steeds een groep enthousiastelingen aan te spreken. Delaware St. John is echter vooral een achteruitgang voor het genre en maakt fouten die de concurrentie al jaren achter zich gelaten heeft. Daarom kunnen zelfs de adventurefanaten beter ergens anders kijken.

3
Score
30
Score: 30
  • Pluspunten
  • Sfeervolle muziek. Zacht prijsje
  • Minpunten
  • Onduidelijke, desoriënterende navigatie door de spelwerled. Onlogisch ontworpen puzzels. Pixelhunten op meest onlogische plaatsen. Achtergronden en filmpjes van matige kwaliteit. Ondertiteling loopt niet synchroon

Artikelen

Screenshots