Game info

Defend Your Castle

In Defend Your Castle moet de speler alle vijanden vernietigen voordat zij het kasteel van de speler bereiken. Er zijn verschillende manieren waarop dit gedaan kan worden, zoals het oppaken van vijanden om ze vervolgens de lucht in te gooien, of door het gebruiken van verschillende wapens. De Wii-versie is een remake van de flashgame en bevat een nieuwe grafische stijl. Zo zijn er alledaagse huishoudelijke voorwerpen verwerkt in het design, te denken aan flesdoppen, ijslolly-stokjes en zakdoekjes.

Nieuwste review

Conclusie

  • <p>Defend your Castle is een verbeterde versie van de eerder gemaakte flash-game die te spelen is via het internet. Als je het niet bezwaarlijk vindt om een game met ontzettend kinderlijke graphics te spelen, dan zul je hier wel een aantal uur plezier aan beleven. Mocht je veel met vrienden spelen dan zal de levensduur wat worden verlengd. Verder zal de afweging gemaakt moeten worden in verband met de graphics.</p>
    Score: 60 Oké
    • Met vrienden is het spel erg leuk. Uitbreidingen van je kasteel geven leuke toevoegingen
    • Graphics zijn de grootste bagger. Gooien van mannetjes is te herhalend

Artikelen

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord