Game info

Deadly Creatures

Deadly Creatures is een actie thriller waarin je in een gevaarlijke wereld als gepantserde schorpioen en tarantula de strijd aanbindt met talloze andere gevaarlijke schepsels in een dorre woestijnomgeving. De game is een filmisch avontuur voor de Nintendo Wii, dat je beleeft door de ogen van twee van de meest dodelijke schepsels ter wereld. Je bestuurt Deadly Creatures volledig met de intuïtieve bewegingsmogelijkheden van de Wii-afstandsbediening en gaat zo het gevecht aan met gilamonsters, hagedissen, zwarte weduwes en vele andere angstaanjagende schepsels. Tegelijkertijd ligt er een woestijnwereld voor je open die je moet verkennen om de game tot een goed einde te brengen.

Nieuwste review

Deadly Creatures weet dankzij een origineel perspectief, voortreffelijke gameplay en griezelige uiterlijk onze harten te stelen. Het spelen als tarantula en schorpioen blijkt een enorm interessante ervaring die eigenlijk geen enkele Wii-beziter mag missen. De kleine foutjes en de korte duur weten het enthousiasme misschien een beetje te drukken, maar zorgen er vooral voor dat we nu al naar een eventueel vervolg uitkijken.

8
Score
80
Score: 80
  • Pluspunten
  • Spelen als spinachtigen erg origineel. Uitstekend gebruik van besturing. Grafisch indrukwekkende Wii-game. Memorabele eindbazen
  • Minpunten
  • Beetje aan de korte kant. Camera werkt niet altijd even soepel. Wat lange laadtijden

Artikelen

Screenshots