Game info

Dead to Rights: Retribution

Dead to Rights: Retribution is de derde game in de Dead to Rights-serie. Je speelt als agent Jack Slate, een agent van de zedenpolitie die jaagt op gevaarlijke criminele bendes in de grote stad Grant City. Samen met zijn trouwe viervoeter Shadow gaat hij ook de strijd aan met corruptie in Grant City. In het spel speel je vanuit een derde persoonperspectief. Om vijanden te verslaan kan Jack Slate diverse schietwapens gebruiken. Ook kan hij zijn vuisten laten spreken. Door dekking te zoeken of een schild te gebruiken kan hij vijandelijke aanvallen ontwijken. Naast Jack Slate speel je af en toe als de hond Shadow om slechteriken uit te schakelen of puzzels op te lossen.

Nieuwste review

Dead to Rights: Retribution is geen spel dat heel slecht is op één specifiek punt, maar het is wel zo plichtmatig en onorigineel dat er niet één goede reden is om je tijd eraan te besteden.

4
Score
40
Score: 40
  • Pluspunten
  • De graphics zijn zodra het niet beweegt best aardig, het is nergens écht kapot.
  • Minpunten
  • Erg inspiratieloos, houterig dekkingssysteem, focus modus stelt niets meer voor, stealthlevels als hond, zwak leveldesign, stroeve animaties, suffe gevechten.

Artikelen

Screenshots