Game info

Dead or Alive: Xtreme 2

In Dead or Alive: Xtreme 2 draait het net als deel 1 om het verzamelen bikini's en het aanpassen van de Dead or Alive babes, maar ook het volleyball keer terug. Het volleyballen is een stuk verfijnd, waarbij het opstuivende zand vooral opvalt. Wie echter een hekel aan volleyball heeft kan zich ook vermaken met de waterski, het welbekende spring via vlotten over het water, touwtje trekken en natuurlijk billen bonken. Bij dat laatste staan twee dames op een vlot in het water en moeten ze door middel van hun derriere hun tegenstander van het vlot af duwen. Een heerlijke tropische game dus .

Nieuwste review

Team Ninja slaat met Dead or Alive Xtreme 2 de plank volledig mis. De nieuwe minigames zijn vervelend, omdat ze niet goed uitgewerkt zijn, en de oude minigames zijn er op achteruit gegaan. Voor de rest is er weinig vernieuwing of verandering in het spel te merken, naast natuurlijk de sublieme graphics en de bijzonder wiebelende physics. Toch pretendeert DOAX2 ook niet een diep spel te zijn en gaat het gewoon om de dames die zijn mooier dan ooit.

4
Score
40
Score: 40
  • Pluspunten
  • Grafisch is het subliem. Tietphysics
  • Minpunten
  • Nieuwe minigames niet goed uitgewerkt. Oude minigames zijn er op achteruit gegaan. Relaxte sfeer is grotendeels verdwenen. Muziek is bijzonder irritant. De grootste vernieuwing zijn de tietphysics

Artikelen