Game info

De Sims 2: Op een Onbewoond Eiland

In de Sims 2: Op een Onbewoond Eiland zijn je Sims aangespoeld op een onbewoond eiland. Het is aan jou als speler de taak om met je Sims de gevaren van het eiland te trotseren en een nieuwe samenleving op te bouwen. Ontwerp en bouw huizen voor je Sims om in te wonen, maak je eigen voorwerpen waaronder kleding, meubels en kunst. Tijdens het bouwen kun je ook naar hartelust het eiland verkennen. Zo is er een vulkaan, zijn er meerdere stranden, gebergtes en een jungle. Tijdens je reis kun je ook op zoek gaan naar nieuw voedsel, oude ruïnes, verborgen schatten en gevaarlijke dieren. In de game kunnen spelers een eigen groep sSims samenstellen. Zo staan er onder andere dokteren, musici, leraren, parkopzichters, automonteurs en koks ter beschikking. Als je eenmaal een groep heb samengesteld kun je de personages ook gebruiken voor verschillende minigames. Deze minigames zijn er om het leven op het onbewoonde eiland wat aangenamer te maken. Zo kunnen spelers op dieren jagen, zaadjes planten en van water voorzien, schilderen en diepzeeduiken. Tijdens deze minigames moet je slim gebruik maken van de Wii-controller.

Nieuwste review

De Sims: Op Een Onbewoond Eiland had net dat beetje nieuwe elan kunnen brengen die De Sims-reeks nodig heeft, maar trapt in dezelfde valkuilen. Veel kijken, weinig doen en vooral: veel laden.

4
Score
40
Score: 40
  • Pluspunten
  • Voelt niet als een veredelde uitbreiding. Duidelijke doelen voor ogen
  • Minpunten
  • Oogsten tot je een ons weegt. Veel tijd kwijt aan de behoeftes van je Sims. Laden, laden en nog eens laden. Grafisch beschamend, zelfs voor de PS2

Artikelen

Screenshots