Game info

De Sims 2: Bon Voyage

In deze uitbreiding voor De Sims 2 gaan je Sims op vakantie. Of ze nu lekker aan het uitrusten zijn op een tropisch eiland, kamperen met de familie op een bergtop of de cultuur van het verre oosten aan het opsnuiven zijn, ze vinden altijd nieuwe activiteiten om hun te helpen ontspannen: van het bouwen van zandkastelen en lekker zonnen tot mediteren in de Zentuin na een bezoekje aan het zwembad. Op hun reizen ontmoeten Sims allerlei echte en mythische inwoners: van de wijze oude kluizenaar tot vuurdansers en zelfs Big Foot. Sims leren op hun vakanties nieuwe lokale gebruiken waaronder nieuwe manieren van begroeten,traditionele dansen en nieuwe gerechten om mee aan hun vrienden thuis te leren. Sims kunnen net als echte vakantiegangers bovendien souvenirs meenemen naar huis en hiermee hun huizen versieren. Daarnaast kunnen ze allerlei sieraden kopen om te dragen of cadeau te doen. Wat spelers leren op de reizen en wat ze allemaal meenemen naar huis, is helemaal dor henzelf te bepalen.

Nieuwste review

Ben je niet meer compleet verslaafd aan The Sims 2, laat dan Op Reis vooral in de schappen staan. De aanvulling biedt vooral activiteiten voor je Sims waar je zelf louter passief naar kunt kijken. Eenmaal op vakantie wil je eigenlijk vooral als de wiedeweerga naar huis terug. Laten we hopen dat er niet al te veel aanvullingen meer op stapel staat en we snel The Sims 3 mogen verwelkomen, met echte vernieuwing.

6
Score
60
Score: 60
  • Pluspunten
  • Veel nieuwe objecten en locaties. Je Sims komen eindelijk tot rust
  • Minpunten
  • Vooral veel passieve activiteiten, snel saai. Eenmaal op vakantie kun je niet vervroegd weg. Relatief zware systeemeisen

Artikelen

Screenshots