Game info

De Avonturen van Kuifje: Het Geheim van de Eenhoorn

De Avonturen van Kuifje (in het Engels bekend als The Adventures of Tintin) is een tweedimensionale, actievolle platformer, met driedimensionale art. De game is coöperatief speelbaar. De verschillende speelbare personages - Kuifje, zijn hond Bobbie en Kapitein Haddock - hebben elk hun eigen vaardigheden. Wanneer spelers in hun eentje spelen, kunnen ze tussen de verschillende personages wisselen.

Nieuwste review

Conclusie

  • <p> Je koopt De Avonturen van Kuifje voor het verhaal, maar blijft het uiteindelijk spelen om de leuke co&ouml;peratieve modus. Hierin komen de platformelementen pas echt goed tot hun recht en zie je wat de ontwikkelaar kan doen zonder de opgelegde beperkingen van een vastgesteld verhaal. Ondanks de geringe uitdaging en de soms wat repetitieve gameplay is het spel een charmant avontuur voor de kinderen van toen en de kinderen van nu.</p>
    Score: 70 Goed
    • Charismatisch vormgegeven avontuur, vijanden verslaan blijft het hele spel leuk, sterke coöp
    • Weinig uitdagend, korte singleplayer, zwaardvechten

Artikelen

Screenshots Xbox 360


Screenshots Wii


Screenshots PC


Screenshots PlayStation 3


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord