Game info

Daylight

Je wordt wakker en merkt dat je gevangen zit in een verlaten ziekenhuis. Het enige licht komt van je telefoon. Je loopt door de verlaten gangen en komt op een dood einde. Je wilt je omdraaien, maar achter je voel je een kille aanwezigheid en hoor je vreemde geluiden... Daylight is elke speelsessie weer anders. Het spel zelf duurt amper een half uur, maar elke keer worden de omgevingen weer random gegenereerd. De game maakt gebruik van de Unreal Engine 4 voor angstaanjagend echte graphics. Elke speelsessie raak je weer verdwaald in een wirwar van gangen. Probeer in veiligheid te komen zonder op hetgeen dat in de duisternis schuilt tegen het lijf te lopen...

Nieuwste review

Daylight is wat er gebeurt als je de 'let goed op je scherm en draai het volume omhoog'-video's combineert met Slenderman-spellen en standaard horrorstijlfiguren. De game jaagt je keer op keer de stuipen op het lijf met momenten die je niet ziet aankomen, dankzij de willekeurigheid van de game. Afgezien van die momenten heeft de game helemaal niets te bieden.

5
Score
50
Score: 50
  • Pluspunten
  • Willekeurigheid maakt de game erg eng.
  • Minpunten
  • Verhaal is één groot, oninteressant cliché. Willekeurigheid doet af aan leveldesign. Twitch integratie is leuk idee, maar voegt niets toe. Lijdt aan Slender-syndroom.

Artikelen

Screenshots