Game info

Datura

Datura is een game voor PlayStation Move, gemaakt door het poolse Plastic Studios, in samenwerking met God of War-ontwikkelaar Sony Santa Monica. Plastic Studios maakte eerder de interactieve ervaring Linger in Shadows.

Nieuwste review

Conclusie

  • <p> Datura is een heel bijzonder, maar niet geslaagd experiment. Het ontbreken van een duidelijke lijn en problemen met de besturing zorgen ervoor dat het prijzenswaardige concept op veel te weinig momenten tot zijn recht komt. De game wil zich duidelijk in de lijn van Journey en Flower plaatsen, maar het laat simpelweg teveel steken vallen om zich met dergelijke memorabele ervaringen te meten.</p>
    Score: 50 Ondermaats
    • Conceptueel prijzenswaardig, combinatie van Move en 3D zorgt voor bijzondere ervaring, uitmuntende soundtrack
    • Gebrek aan context en kadering, onhandige besturing, korte speelduur wordt nergens verantwoord

Artikelen

Screenshots PlayStation 3


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord