Game info

Dark Void

Dark Void speelt zich af in een sciencefictionuniversum genaamd 'The Void'. Hierin nemen spelers de rol op zich van Will, een piloot die door bepaalde omstandigheden in de Void terecht komt. Hier sluit Will zich al snel aan bij de Survivors. Samen vechten deze rebellenstrijders tegen een buitenaards ras dat de Aarde bedreigt. Het unieke aan Dark Void is dat Will over een speciaal jet pack beschikt waarmee hij door de omgevingen kan vliegen en zelfs luchtgevechten aan kan gaan. Hierdoor ontstaan dynamische luchtgevechten waarbij spelers het gevecht honderden meters in de lucht kunnen voortzetten. Op de grond voer je actievolle schietgevechten, waarbij je rond rent en in de rondte schiet. De game combineert daarmee elementen van een actievolle avonturengame met stevige dogfights in de lucht.

Nieuwste review

Dark Void moet het hebben van één nieuwe vondst en dat is het jetpack. Maar de implementatie ervan is niet vernieuwend genoeg om het spel te dragen. De rest van Dark Void is te inspiratieloos en middelmatig, om dat enigszins te compenseren.

5
Score
50
Score: 50
  • Pluspunten
  • Groot schaalverschil tussen binnen en buitenlocaties. Verticale cover is een leuk idee
  • Minpunten
  • Jetpack niet vernieuwend genoeg. Inspiratieloze vormgeving, wapens, vijanden en missies. Acht uur middelmatige singleplayer, herspeelbaarheid nul

Artikelen

Screenshots