Game info

Dark Mist

Dark Mist speelt zich af in een ondergrondse wereld waar je strijdt tegen vijanden die verantwoordelijk zijn voor de beangstigende duistere mist. Jij speelt als Artemis, een heldin die bewapend is met een betoverde boog. Je maakt gebruik van pijlen, bommen, speciale aanvallen en combo's om vele vijanden en eindbazen te verslaan. Deze vijanden proberen jou te beletten de Dark Generator te vernietigen. Dark Mist is een actieville shooter met eenvoudige controls en meerdere gamemodi, elk met een unieke speelstijl. Het doel is het doen verdwijnen van de Dark Mist en het terugbrengen van het licht naar de ondergrondse werelden.

Nieuwste review

Dark Mist laat ons met een dubbel gevoel achter. Aan de ene kant is het leuk en verslavend om met Artemis door kerkers heen te lopen en vijanden aan de lopende band af te knallen, maar aan deze andere kant gaat het spel ook nooit verder dan dat. De eindbazen zijn pittig, maar daar tegenover staat dat Dark Mist zonder die moeilijke monsters een ervaring van korte duur zou zijn. Bovendien mochten de overigens mooi uitziende levels wat meer interactiviteit en wat minder lineair zijn. Geen topper dus, maar ook geen absolute misser.

6
Score
60
Score: 60
  • Pluspunten
  • Vormgeving zeker niet mis. Soundtrack mooi voor PSN-game. Gebruik maken van verschillende wapens. Eindelijk nog eens wat pittige eindbazen
  • Minpunten
  • Erg korte levensduur. Levels veel te lineair. Herhalende (doch leuke) gameplay. Geen broodnodige coöp mode aanwezig

Artikelen