Game info

CSI: 3 Dimensions of Murder

Ga mee met het beroemde CSI: Las Vegas-team en onderzoek vijf compleet nieuwe moordzaken met behulp van de nieuwste forensische technieken. Wek samen met Grissom, Catherine en de rest van de cast terwijl je de nieuwste apparatuur gebruikt. Om achter de waarheid achter misdaden te komen zul je het plaats delict moeten bezoeken, verdachten ondervragen en bewijsmateriaal verzamelen en analyseren. Door te puzzelen en te ondervragen moet je een relatie met de verdachte, het slachtoffer en het plaats delict creëren. Pas dan zul je een arrestatie kunnen maken en de zaak oplossen.

Nieuwste review

CSI: 3 Dimensions of Murder weet best te vermaken. Vooral voor gamers die het niet zo hebben op al dat geweld en skills waarbij je beide armen in een knoop moet draaien. Het 3D gebeuren is vernieuwend, maar niet adembenemend en het is jammer dat de vrouwelijke castleden niet hun stem aan de game hebben verleend. Nu klinken de soundalikes wel in de verte het zelfde, maar het haalt het spel wel omlaag.

7
Score
70
Score: 70
  • Pluspunten
  • Verslavend. Leuk verzonnen crimes. Gelijkenissen van de cast. Prijs
  • Minpunten
  • Plastic koppies. Bijzonder makkelijk op de makkelijkste setting. Vrouwelijke voiceovers bijzonder doods. Replay waarde van niks

Artikelen

Screenshots