Game info

Conflict: Denied Ops

In Conflict: Denied Ops spelen twee CIA-agenten van de Special Activities Division (SAD) de hoofdrol. Hun missie is te voorkomen dat de dictator van een derdewereldland zijn hand weet te leggen op kernwapens. Hun missie leidt de agenten over drie continenten waar ze vele machtige en gevaarlijke vijanden tegenkomen. Bij het wapenarsenaal dat spelers tot hun beschikking hebben bevinden zich allerlei voertuigen en de mogelijkheid een luchtaanval te laten uitvoeren. Daarbij moet je niet vergeten dekking te zoeken, omdat de brokstukken je in dit spel om de oren kunnen vliegen. Samenwerking is de sleutel tot overleven in Conflict: Denied Ops. Daarom is het mogelijk om op elk moment te wisselen tussen de twee agenten, die elk hun eigen specialiteiten en wapens hebben. Het is echter ook mogelijk de hele game met twee personen door te spelen. Dit kan zowel online als met twee mensen op één scherm.

Nieuwste review

Conclusie

  • <p>Conflict: Denied Ops voelt, oogt en speelt als een zeer vroege previewversie van een inspiratieloze budgetgame. Het lijkt er verdacht veel op alsof de ontwikkelaars met voorbedachten rade een gammel en gedateerd product in elkaar hebben gefrutseld om ons een behoorlijk bedrag te ontfrutselen. Zelfs de relatief aardige coöperatieve modus wordt grotendeels om zeep geholpen door de baggere uitwerking van de rest van het spel. We begrijpen maar al te goed dat Eidos ons geen exemplaar durfde toe te sturen. </p>
    Score: 40 Slecht
    • Redelijke coöperatieve modus. Aardig concept
    • Audiovisueel gedateerd. Kunstmatige intelligentie zeer zwak. Herhalende levelstructuur. Slap verhaal

Artikelen

Screenshots Xbox 360


Screenshots PC


Screenshots PlayStation 3


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord