Game info

Condemned 2: Bloodshot

Condemned 2 is een first-person actiethriller waarin je de rol aanneemt van Ethan Thomas. Ethan is een ontslagen medewerker van de Serial Crimes Unit die na de gebeurtenissen uit de vorige Condemned-game aan lager wal is geraakt. Ethan raakt wederom verzeild in een strijd tegen de bovennatuurlijke wezens die zijn hele leven overhoop hebben gehaald. Hij strijdt tegen monsters die hem besluipen vanuit de schaduwen en zorgen voor vele schrikmomenten. Hoewel Ethan wel shotguns, handpistolen, machinegeweren en kruisbogen gebruikt in zijn strijd tegen de duistere krachten, spelen zijn vuisten en slagwapens een aanzienlijk grotere rol in Condemned 2. Ethan kan vele wapens in zijn omgeving gebruiken als slagwapen. Denk hierbij aan stoelpoten, toiletbrillen, armen van paspoppen en bakstenen. Naast vechten speelt forensisch onderzoek een belangrijke rol in deze game. De speler krijgt volledige vrijheid bij het analyseren van de omgeving met verschillende apparaten. Nieuw in Condemned 2 is de online multiplayer-modus voor acht personen. De game bevat drie modi waarin het onder andere mogelijk is om met anderen op de vuist te gaan. Ook hier moet de speler creatief omspringen met de objecten in de omgeving en op zoek naar het beste wapen om mee te gooien of slaan.

Nieuwste review

Conclusie

  • <p>Condemned 2 is een sfeervolle, angstaanjagende spelervaring die met enkele vernieuwende gameplayideeën erg fris aanvoelt. Het vechtsysteem werkt geweldig en de moordonderzoeken zorgen dat je zeer betrokken raakt bij het verhaal. Helaas weet het spel niet over de gehele lijn het hoge niveau van de eerste paar missies aan te houden. </p>
    Score: 80 Uitstekend
    • Angstaanjagende sfeer. Geweldig vechtsysteem. Detective-gedeeltes betrekken je bij het verhaal
    • Niet over de gehele lijn even sterk. Multiplayer had niet gehoeven

Artikelen

Screenshots PlayStation 3


Screenshots Xbox 360


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord