Game info

Company of Heroes: Tales Of Valor

Company Of Heroes: Tales Of Valor is de tweede op zichzelf staande uitbreiding voor de strategiegame Company of Heroes en bevat drie nieuwe speelbare campagnes met in totaal negen nieuwe missies, een aantal nieuwe spelmodi voor de multiplayer, extra units, nieuwe mappen en een nieuwe feature genaamd Direct-Fire, die nog meer controle biedt tijdens de meest hevige gevechten. In de verschillende campagnes ervaar je de Tweede Wereldoorlog vanuit verschillende perspectieven. Zo krijg je in Tiger Ace de controle over de Duitse Tigergruppen, waarmee je het met jouw tankbataljon opneemt tegen de Britse 7th Armored Division op D-Day. In Causeway begeleid je een Amerikaanse groep paratroopers vlak na de eerste aanval op D-Day, terwijl de campagne Falaise Picket draait om de Duitse Wehrmacht, die de Geallieerden proberen tegen te houden.

Nieuwste review

Tales of Valor biedt voor de veteraan op singleplayergebied wel wat nieuws, maar het is allemaal in een oogwenk voorbij. Gelukkig herbergt het spel een paar interessante nieuwe multiplayermodi en gameplay-tweaks die je eigenlijk niet mag missen. En dat geldt dus ook voor de nieuwkomer die zich prima zal vermaken met de nieuwe, maar ook de oude content. Relic doet er echter wel verstandig aan om te bekijken of het niets eens tijd wordt voor een volwaardige Company of Heroes. Deel twee misschien?

8
Score
80
Score: 80
  • Pluspunten
  • Nog steeds dezelfde actie en intensiteit. Nieuwe multiplayermodi erg goed bedacht. Lagere instapdrempel voor de wat ‘mindere’ strateeg
  • Minpunten
  • Singleplayer is wel erg kort. Niet echt bedoeld voor de CoH-veteraan. Tijd voor een volwaardige game

Artikelen

Screenshots