Game info

Company of Heroes: Opposing Fronts

In Company of Heroes: Opposing Fronts neem je de controle over de Duitse Panzer Elite in een strijd tegen de macht van Operation Market Garden, of leid je de Britse 2nd Army in een strijd voor Caen in Frankrijk. De game is een standalone titel (je hebt dus het origineel niet nodig) en bevat twee unieke legers met volledige campagnes, nieuwe multiplayer modi, Microsoft DirectX 10 ondersteuning, verbeterde voertuig- en soldatenintelligentie, verbeterde physics en een dynamisch weersysteem. Het dynamische weersysteem zorgt voor nieuwe weerseffecten en dag-naar-nacht verlopen. Deze hebben invloed op het gevechtsveld, zo zul je in een ondergeregend Frans veld moeilijker met mobiele eenheden kunnen voortbewegen. De omgeving reageert ook subtiel op de veranderingen. Zo hoor je vogels alleen tijdens bepaalde dagdelen en bij bepaald weer horen zingen. In de singleplayer modus kun je vanuit een Brits en Duits perspectief spelen. De Britse campaign laat je de strijd voor Caen spelen en bevat negen missies die zich richten op de Britse en Canadese aanval op de Sword, Gold en Juno stranden tot de stad Caen. De Duitse Panzer Elite campaign is gebaseerd op het terugdringen van de geallieerde troepen tijdens Operation Market Garden. Deze bevat acht speelbare missies waar je de Panzer Elite Kampfgruppe volgt in een bezet Nederland dat te maken krijgt met de grootste luchtinvasie in de geschiedenis.

Nieuwste review

Laat zo’n online systeem je echter niet weerhouden Company of Heroes: Opposing Fronts niet te spelen, want deze uitbreiding is de drie tientjes absoluut waard. Ben je een fan van het eerste uur, dan hoor je deze uitbreiding eigenlijk al in huis te hebben. Ben je een nieuwkomer, dan is Opposing Fronts een zeer goede introductie tot het spel. Halen die hap!

9
Score
90
Score: 90
  • Pluspunten
  • Britten en Panzer Elite toffe nieuwe facties. Stemmen Britten en nieuwe achtergrondmuziek. Stand-alone uitbreiding, geen origineel CoH verplicht. Opnieuw Intens, Indrukwekkend en Hectisch!
  • Minpunten
  • Nieuwe Relic Online werkt prettig, maar waarom verplicht?!. Vaak slechte verbinding met anderen; disconnections

Artikelen

Screenshots