Game info

Commanders: Attack of the Genos

Commanders: Attack attack of the Genos is een turn-based strategiespel. Dat betekend dat de spelers omstebeurt hun ding moeten doen. Het spel ademt een jaren 30 sfeer uit. Het is mogelijk om gebruik te maken van langeafstandsraketten, bommenwerpers, infanterie en meer om de defensieve lijn van de tegenstanders te verbreken en het land te veroveren. Spelers kunnen tegen de computer spelen in vijftien missies, verspreid over drie landschappen. Daarnaast is het mogelijk om met maximaal vier spelers het tegen elkaar op te nemen. Er zijn verschillende spelmodi: Versus, Team Play, Player vs CPU en natuurlijk Skirmish.

Nieuwste review

Commanders: Attack of the Genos is een aanwinst voor Xbox Live Arcade. Niet alleen verschijnt het spel in een genre dat duidelijk ondervertegenwoordigd is op Microsoft’s digitale distributieplatform, het is ook nog eens een uitstekende titel in dit genre. Commanders doet niet veel onder voor Advance Wars, maar doet ook niet veel anders. Behalve de grafische stijl dan, want die maakt dat Commanders ondanks de gekopieerde spelconcepten fris en eigenzinnig aanvoelt.

8
Score
80
Score: 80
  • Pluspunten
  • Bijzonder uitgebreide game. Uitgebalanceerde eenheden. Veel strategische mogelijkheden. Slechts 800 punten. Unieke grafische stijl geeft de game een eigen smoel
  • Minpunten
  • Enkele fouten in de AI. Lijkt wel erg veel op Advance Wars

Artikelen

Screenshots