Game info

Command & Conquer 3: Kane's Wrath

Kane's Wrath is eerste uitbreiding voor de strategiegame Command & Conquer 3 en gaat over Kane en zijn NOD-leger tijdens de tweede en derde Tiberium-oorlog. Naast Kane worden er diverse nieuwe personages geïntroduceerd, die ook allemaal schitteren in de bekende films die tussen de missies door verschijnen. Kane's Wrath introduceert onder andere een nieuwe singleplayer-campagne die twintig jaar van de Command & Conquer-geschiedenis beslaat. Bovendien zijn er nieuwe units, nieuwe mogelijkheden en sub-factions: aftakkingen van de drie bekende rassen waarmee spelers in het origineel konden spelen. Daarnaast zijn er nieuwe Epic-Units: enorme eenheden die in één klap een groot deel van hun omgeving weg kunnen vagen. Ook zit er een geheel nieuwe spelmodus in, genaamd Global Conquest, waarin spelers à la Risk de hele wereld moeten proberen te veroveren.

Nieuwste review

Conclusie

  • <p>Over het algemeen is Kane’s Wrath een geslaagde RTS op de console. De interface is nog niet perfect, maar beter dan we tot nu toe gewend waren. Het is ook jammer dat de Global Conquest-mode gesneuveld is, maar voor de schappelijke prijs krijg je desondanks genoeg waar voor je geld. Kane’s Wrath is echter nog niet de ‘Halo van de console-RTS’, we vrezen dat dat toch echt een game in de Halo-reeks gaat zijn.</p>
    Score: 70 Goed
    • Beste RTS-interface voor console tot op heden. Goede uitbreiding op Tiberium Wars. Schappelijke prijs
    • Interface kan nog steeds beter. Waar is de Global Conquest-mode?

Artikelen

Screenshots PC


Screenshots Xbox 360


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord