Game info

Chili Con Carnage

In Chili Con Carnage speel je de rol van Ramiro Cruz die de dood van zijn vader wilt wreken. Dit doet hij door zo veel mogelijk schade toe te brengen aan het drugskartel van Cesar Morales. Daarvoor kun je gebruik maken van een groot wapenarsenaal en de lenigheid van Ramiro, waardoor je salto's en wallruns kunt maken. Chili Con Carnage is een zeer snelle shooter waarbij je voortdurend druk bezig bent met het schieten op tegenstanders terwijl je de meest gestoorde stunts uithaalt. Bovendien zijn er nog speciale “Loco actions” zoals de “Sombrero of Death”, “Golden Gun”, en de “Burrito Blast”. Door deze combo’s aan elkaar te linken krijg je extra bonussen. De game kenmerkt zich door interessante en vooral maffe omgevingen en personages zoals besnorde huurmoordenaars en gemuteerde super-Mama’s. Op hun kun je je mafste acties botvieren onder het genot van Mexicaanse hip-hop van bands als Control Machete, Molotov en Delinquent Habit.

Nieuwste review

Chili Con Carnage is een heerlijke over-the-top actiegame voor de PSP. De makers hebben duidelijk de moeite genomen om niet simpelweg Total Overdose te porten, maar gekeken naar de wensen van de handheld gamers. Een ideaal spelletje om heel wat saaie reisuren mee weg te knallen.

8
Score
80
Score: 80
  • Pluspunten
  • Combo maken uiterst verslavend. Luchtige humoristische stijl. Prachtige kleurrijke graphics. Speciale spelmodes voor het PSP-platform
  • Minpunten
  • Paar kleine hiaten in de besturing. Geen checkpoints

Artikelen

Screenshots