Game info

Castlevania: Harmony of Despair

In Castlevania: Harmony of Despair sluiten de vampierjagers uit eerdere Castlevania-games een verbond om samen voor eens en voor altijd een einde te maken aan de gevaarlijke Dracula. Allerlei oude bekenden uit de serie komen voorbij tijdens dit avontuur dat met maximaal zes spelers coöperatief te spelen is. Harmony of Despair is een tweedimensionale actiegame waarin het camerabeeld met de speler meeschuift doordat de actie van de zijkant wordt getoond. Spelers hebben wapens en magie tot hun beschikking om vijanden te verslaan. Daarnaast moet er veel gesprongen worden in de levels, om zo de hoger gelegen gebieden te bereiken. Gedurende het avontuur worden er nieuwe vaardigheden verzameld waarmee nieuwe gebieden bereikt kunnen worden.

Nieuwste review

Conclusie

  • <p> Castlevania: Harmony of Despair maakt duidelijk de som der delen minder is dan het geheel. Zonder de ondersteuning van het clich&eacute;matige verhaal en de RPG-achtige progressie uit eerdere Castlevania&rsquo;s spreken de overgebleven spelelementen een stuk minder tot de verbeelding. Het bijeengeraapte geheel leunt eigenlijk volledig op de multiplayer, die het spel met moeite overeind weet te houden.</p>
    Score: 60 Oké
    • Gewaagd experiment, inventieve weergave van speelveld, Castlevania en multiplayer gaan in principe goed samen
    • Geen eigen identiteit, kaal, valt te snel in herhaling, omslachtige matchmaking

Artikelen

Screenshots Xbox Live Arcade


Screenshots PlayStation Store


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord