Game info

Captain America: Super Soldier

Captain America: Super Soldier is een third-person action-adventuregame die zich afspeelt in de Tweede Wereldoorlog. Spelers kruipen in de huid van superheld Captain America en nemen het op tegen verschillende beruchte vijanden zoals Iron Cross, de Hydra Army en Red Skull. Het belangrijkste wapen van ?Cap? is zijn legendarische schild. Niet alleen is deze handig om aanvallen mee af te weren, ook kan hij aanvallen uitvoeren. Schiet raketten af, vernietig objecten en stuur kogels terug naar de vijanden die ze afgevuurd hebben. Spelers maken uitgebreide combinatie-aanvallen met de acrobatische Captain America en slaan, schoppen en gooien zich een weg door de hordes vijanden. Bovendien kunnen ze muren beklimmen en grote springen maken.

Nieuwste review

Captain America: Super Soldier levert prima vermaak in een kleine verpakking. Het leuke originele verhaal mist misschien een fatsoenlijke introductie zonder de film gezien te hebben en het heerlijk soepele vechtsysteem voelt misschien geleend, het drukt de pret niet. Dat zowel de AI als de grafische motor nogal eens haperen doen dat helaas wel.

6
Score
60
Score: 60
  • Pluspunten
  • Vloeiende combat, zelfs zonder fatsoenlijke introductie komt verhaal uit de verf, optionele doelen en challenge-modus
  • Minpunten
  • Framerate niet stabiel, grafisch weinig indrukwekkend, slechte kunstmatige intelligentie, met een uur of 7 heb je alles gezien en gedaan

Artikelen

Screenshots