Game info

Call of Juarez

Call of Juarez is een episch avontuur dat zich afspeelt in het Wilde Westen. Je speelt als twee verschillende karakters: de voortvluchtige Billy en de man die op hem jaagt, Ray. Billy, 19 jaar oud, is beschuldigd van moord op zijn moeder en stiefvader en is ter dood veroordeeld. Ray is de man die de straf uitvoert en ook nog eens de broer is van de vermoorde stiefvader. Beide personages bieden hele andere gameplay. Met Billy zul je met pijl en boog vijanden afmaken en zul je vooral sluipend te werk gaan. Ray is daarentegen een echte scherpschutter, die zijn vijand zonder aarzelen op een kogelregen trakteert. Ook is er een multiplayer-mogelijkheid, waarbij je tegen andere gamers kunt spelen of je samen met een vriend in de coöperatieve modus aan de slag gaat.

Nieuwste review

Wie snakt naar een Western-shooter zou Call of Juarez eens uit kunnen proberen. Verwacht alleen geen hoogvlieger van formaat, daarvoor biedt Call of Juarez toch net te weinig. Kun je het spel voor weinig op de kop tikken, dan kun je de aanschaf nog overwegen, maar beter ben je af met een rental.

6
Score
60
Score: 60
  • Pluspunten
  • Eindelijk weer een Western-game!. Meer content dan op de PC. Reverend Ray is cool...
  • Minpunten
  • Van alles een beetje, een beetje van alles. Lettertype op normale televisies. ... sneaken met Billy alleen stukken minder!. Savepoint-systeem i.c.m. cutscenes

Artikelen

Screenshots