Game info

Call of Duty 2: Big Red One

Call of Duty 2: Big Red One is de andere versie van Call of Duty en verschijnt op de Xbox, PlayStation 2 en GameCube. Waar de 360- en PC-versies erg gericht zijn op het leveren van een prachtige oorlogservaring, zullen deze versies vooral om de snelle gameplay draaien. Wat we verder begrijpen, is dat Call of Duty 2: Big Red One net als Brothers in Arms een aantal soldaten volgt die zich steeds blijven ontwikkelen gedurende de verhaallijn. Het mooie schijnt ook te zijn dat de makers zo bekend zijn met de consoles, dat het qua laadtijden en dergelijk een genot wordt om te spelen. Call of Duty 2: Big Red One ligt al deze herfst in de winkels.

Nieuwste review

Call of Duty 2: Big Red One is een van de beste shooters voor de PlayStation 2. Zeker in vergelijking met het magere Finest Hour, die geen potten heeft kunnen breken. Big Red One houdt je uren aan de buis gekluisterd door de meeslepende gameplay, sfeervolle graphics en het goede geluid, mits je over een goed geluidssysteem beschikt.

8
Score
80
Score: 80
  • Pluspunten
  • Intense actie. Sfeervolle graphics en geluid. Xbox en PS2 bezitters tegen elkaar in multiplayermode. Gevarieerde locatiekeuze
  • Minpunten
  • Onstabiele framerate. Multiplayermode slecht afgewerkt. Niet kunnen springen over objecten

Artikelen