Game info

Call of Cthulhu: Dark Corners of the Earth

CCall of Cthulhu: Dark Corners of the Earth is gebaseerd op het werk van schrijver H.P. Lovecraft, een schrijver die om meer dan 500 boeken heeft geschreven die wereldwijd in vele verschillende talen zijn vertaald. In deze horror-adventure speel je Jack Walters, een detective van de politie, die in aanraking komt met de Mythos. Dit veranderd voor altijd zijn leven, na de eerste aanraking leidt hij onder andere aan een zware vorm van amnesie en schizofrenie en werd daarom opgenomen. Enkele jaren na het ongeval komt hij terug in de maatschappij en weer opgeladen gaat hij op pad om te onderzoeken wat voor donkere geheimen het universum en zijn eigen verleden kennen. Hij gaat verder als privé detective en neemt alle zaken aan die met de Mythos verbonden zijn. Een huivering wekkend avontuur.

Nieuwste review

Conclusie

  • <p>Call of Cthulhu is een angstaanjagende mix van adventure en actie-elementen waar duidelijk veel tijd en liefde in gestoken is. Helaas heeft de ontwikkeling net iets te lang geduurd, waardoor het spel op een aantal punten reeds voorbijgestreefd is. </p>
    Score: 70 Goed
    • Angstaanjagende sfeer. Goed uitgewerkte adventuregedeeltes. Geen interface zorgt voor extra beleving
    • Adventure maakt plaats voor een en al actie. Te veel nadruk op Trial & Error. Grafisch achterhaald

Artikelen

Screenshots PlayStation 2


Screenshots PC


Screenshots Xbox


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord