Game info

Buzz! The Pop Quiz

In Buzz! The Pop Quiz test je je muziekkennis van de popmuziek sinds 1990. Je neemt het op tegen maximaal zeven vrienden om te testen wie het meeste weet over artiesten als de Foo Fighters, Fugees, Shakira en Shaggy. Je speelt de game net als alle Buzz!-delen met de speciale Buzz!-controllers. Buzz! The Pop Quiz bevat meer dan vijfduizend vragen over honderden artiesten, die gesteld worden door de bekende quizmaster uit de vorige Buzz!-games. Deze vragen zijn onderverdeeld over nieuwe modi als Vragendans, Wie kent de Band?, Nummernoemer en Popkiezer.

Nieuwste review

Voor liefhebbers van Top 40-muziek, met vrienden die ook op de hoogte zijn, is Buzz!: The Pop Quiz een prima aanwinst in de Buzz!-reeks, beter dan The Music Quiz. Volg je de Top 40 niet, dan heeft The Pop Quiz weinig te bieden. Het muziekaanbod is daarvoor iets te beperkt en ook aan het Buzz!-concept wordt verder niets toegevoegd.

6
Score
60
Score: 60
  • Pluspunten
  • Buzz! blijft een degelijk, verzorgd product. Leuk als je vooral Top 40-muziek luistert (en je vrienden ook)
  • Minpunten
  • Niet voor elke muziekliefhebber. Geen nieuwe spelrondes of mogelijkheden. Vragen niet toegespitst op Nederlandse markt

Artikelen

Screenshots