Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord
Game info

Buzz!: The Hollywood Quiz

Buzz! is een zeer populaire serie quizgames. Met behulp van zogenaamde 'buzzers' moet je in verschillende rondes de juiste antwoorden op de vele vragen geven. De 'buzzers' zijn controllers met vier verschillende knoppen en één grote rode knop. De rondes verschillen onderling, soms komt het enkel aan op het selecteren van het juiste antwoord, maar vaak moet je ook zorgen dat je de snelste van maximaal acht spelers bent. Buzz! the Hollywood quiz draait helemaal om filmvragen. In totaal zitten er meer dan 5000 vragen in de game verwerkt. Deze vragen variëren van het noemen van bekende acteurs tot het herkennen van de juiste filmscène. Tijdens een quiz worden de vragen dan ook begeleid door foto's en filmfragmenten. Denk je dat je genoeg weet van films dan kun je het in de multiplayer tegen maximaal acht andere spelers opnemen. Om het hierbij ook leuk te maken voor het hele gezin is de game compleet naar het Nederlands vetaald. De optie om de game in het Engels te spelen is echter ook aanwezig.

Nieuwste review

Conclusie

  • <p>The Hollywood Quiz is een prima toevoeging aan de Buzz!-reeks. Door de gevarieerde vragen kunnen zowel filmkenners als gewone filmconsumenten plezier beleven aan deze game. Het is alleen jammer dat men zich alleen tot Hollywood beperkt heeft en geen uitstapjes heeft gemaakt naar de cinema elders in de wereld.</p>
    Score: 70 Goed
    • Geschikt voor kenners en liefhebbers. Leuke Hollywood-aankleding. Spelrondes met categoriekeuze
    • Alleen vragen over Hollywood-films. Typische Buzz!-minpunten blijven

Artikelen

Screenshots (3)