Game info

Buzz!: Quiz TV

Buzz!: Quiz TV is de eerste Buzz! op de PlayStation 3 en bevat net als zijn voorgangers ruim vijfduizend vragen om je kennis mee te testen over allerlei onderwerpen verdeeld in een aantal kanalen: het Muziekkanaal, Film- en tv-kanaal, Sportkanaal, Kenniskanaal en Lifestylekanaal. Je kunt een quiz spelen over alle onderwerpen, of er één onderwerp uit kiezen om de kennis van jou en je vrienden te testen. Voor het eerst is het ook mogelijk om online tegen andere teams te spelen. De game kan met maximaal acht spelers gespeeld worden, zowel thuis in de huiskamer als online. Buzz!: Quiz TV speel je zoals voorheen met de speciale Buzz!-controllers en ook de presentator Buzz! keert terug met zijn scherpe opmerkingen. Uiteraard is Buzz! in meerdere talen te spelen, in het Engels, maar ook in het Nederlands. Buzz! Quiz TV biedt naast de traditionele gameplay ook downloadbare en door andere spelers gemaakte content, die op zeer specifieke onderwerpen gericht kan zijn, zoals je lokale voetbalteam of een specifieke televisieserie als Star Trek. Deze content is te downloaden via de PlayStation Store.

Nieuwste review

Buzz!: Quiz TV is gewoonweg de beste Buzz!-game op de markt. Het concept staat nog steeds als een huis en staat garant voor vele uren spelplezier, met je vrienden of online tegen anderen. Het is echter wel jammer dat je nog steeds vragen ziet langskomen die je al beantwoord hebt en kun je het online helaas niet met groepjes tegen andere groepjes opnemen. Deze kleine minpunten nemen echter niet weg dat Buzz!: Quiz TV de beste quiz-game op de huidige markt is.

8
Score
80
Score: 80
  • Pluspunten
  • Presentatie is fenomenaal. Geweldig in multiplayer. Online-modus. Creëren en downloaden van quizzen
  • Minpunten
  • Waarom zie je nog steeds dezelfde vragen langskomen?. Waarom zie je nog steeds diezelfde vragen langskomen?. Waarom zie je nog steeds dezelfde vragen langskomen?. Online niet met groepjes tegen elkaar strijden

Artikelen

Screenshots