Game info

Buzz! Master Quiz

Buzz! voor de PlayStation Portable is de eerste keer dat Buzz! onderweg te spelen is. De game bevat meer dan 5000 vragen over onderwerpen als muziek, beroemdheden, tv, sport, wetenschap, natuur, film en algemene kennis en 1000 foto's en video's zodat je je kennis thuis en onderweg kunt testen. De game heeft zes nieuwe rondes die speciaal voor de PSP zijn ontworpen, waaronder de Snelvuuruitdaging, het fotospel Plaatjes Kijken en de Virusuitdaging. Buzz! Master Quiz bevat drie multiplayer-modi waarin je je kennis met die van anderen kunt meten. Je kunt de PSP doorgeven, je game delen met drie andere spelers en de quizmastermodus doen waarbij een van de twee tot zes spelers de quizmaster wordt en hij of zij de andere spelers vragen mag stellen. De quizmaster heeft de leiding over het hele spel en kan punten toewijzen of aftrekken wanneer hij of zij dat wil. Behalve dat is er ook een uitgebreide singleplayer-modus waarin je je algemene kennis in je eentje kunt testen.

Nieuwste review

Het is misschien een dappere poging om een pure partygame als Buzz naar de PSP over te zetten, maar dat is een poging om over de Grand Canyon te springen eveneens. In beide gevallen eindigt de poging met een doffe dreun en zonder applaus.

4
Score
40
Score: 40
  • Pluspunten
  • Ook in je eentje te spelen. Redelijk wat vragen
  • Minpunten
  • Ontdaan van alle sfeer en beleving. Fouten in de vragen. Multiplayer is veel te traag. Geen op Nederland toegespitste vragen

Artikelen

Screenshots