Game info

Buzz! Junior: Dinos

Buzz! Junior: Dinos is het vierde deel in de Buzz! Junior-franchise. Dit keer word je teruggenomen naar de tijd dat er nog dinosauriërs op aarde leefden. In de game kunnen spelers aan de slag met één van de maximaal vier beschikbare dino’s. Heb je er eenmaal eentje gekozen dan kun je op ontdekkingstocht door de prehistorische wereld waarin je allerlei verschillende minigames kunt spelen. In totaal zijn er 35 verschillende minigames waarin je onder andere moet rijden op een T-rex, stuiteren op de buik van een Brontosaurus, surfen op de rug van een schildpad of holbewoners met eieren bekogelen. Denk je uiteindelijk goed genoeg te zijn in alle minigames, dan kun je het in de multiplayer-modus twee tegen twee tegen elkaar opnemen. Buzz! Junior: Dinos wordt gespeeld met de bekende Buzzer-controllers.

Nieuwste review

Dinos is opnieuw een aanwinst voor de Buzz Junior-reeks. Hoewel veel minigames misschien al eens in een ander jasje zijn langsgekomen, blijft het een sympathiek en verzorgd product dat voor jonge gamers uren spelplezier met zich mee brengt. Ideaal voor kinderfeestjes. De teammode is daarbij een waardevolle toevoeging.

7
Score
70
Score: 70
  • Pluspunten
  • Perfecte game voor kinderfeestjes. Nieuwe teamgames zorgen voor variatie. Visueel verzorgd en zeer sympathiek. Geheel Nederlandstalig
  • Minpunten
  • Niet alle minigames zijn wezenlijk anders dan wat we al kennen. Heeft niet heel veel om het lijf

Artikelen

Screenshots