Game info

Burnout Paradise

In Burnout Paradise mogen spelers naar hartelust rondscheuren en een spoor van verwoesting achterlaten in Paradise City. Deze stad heeft een enorme infrastructuur, vol met verkeer. De stad is volledig vrij begaanbaar: zonder laadtijden tegen te komen rijd je waar je maar wilt. Paradise City is gemaakt voor de bijzonder snelle actievolle gameplay die Burnout kenmerkt. Elk kruispunt is dan ook een potentieel crash-hoogtepunt en elke auto vraagt om een knal. In Paradise City krijgen spelers een rijbewijs, waarop wordt bijgehouden hoe erg ze zich misdragen. Je hoeft echter niet bang te zijn voor de politie, als je het te bont maakt zijn het juist andere coureurs die je in het vizier krijgen. Er rijden 34 coureurs rond, die het tegen je op willen nemen als jouw lijst van roekeloze en destructieve acties te lang wordt. Deze coureurs zijn niet geïnteresseerd om als eerste over de streep te gaan, zij zullen niet rusten voordat jij in de prak ligt.

Nieuwste review

De PC-versie van Burnout Paradise heet niet voor niets The Ultimate Box. De tekortkoningen uit het origineel, aangevuld met alle uitbreidingen die ontwikkelaar Criterion het afgelopen jaar heeft vrijgegeven, maken van Burnout Paradise: The Ultimate Box een aanrader voor iedere gamer die zonder al teveel rompslomp wil racen. Stoort de lage moeilijkheidsgraad je niet en rijd je wel vaker zonder reden een rondje door de stad dan zul je jezelf ongetwijfeld vermaken met deze game.

8
Score
80
Score: 80
  • Pluspunten
  • De game die de consoleversie eigenlijk had moeten zijn. In Paradise City is altijd wat te doen. Ondersteuning van de ontwikkelaar is erg goed. Botsen wordt leuk in Burnout
  • Minpunten
  • Winnen is wel erg eenvoudig . Af en toe het gevoel dat je een doel mist

Artikelen

Screenshots