Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord
Game info

Broken Sword 5: The Serpent's Curse - Episode 2

Broken Sword 5: The Serpent's Curse bestaat uit twee episodes. De game draait wederom om de avonturen van George Stobbart en Nico Collard, die onderzoek doen naar de diefstal van een mysterieus schilderij. Dit brengt hen onder meer langs Londen en Parijs. De eerste Broken Sword-game verscheen in 1996 en werd ook al ontwikkeld door Revolution. De jaren daarna werden nog drie vervolgdelen uitgebracht, onder meer uitgegeven door het inmiddels failliete THQ. Voor het vijfde deel treedt Revolution zelf op als uitgever, dankzij een succesvolle Kickstarter-campagne waarmee het 850.000 dollar ophaalde.

Nieuwste review

Conclusie

  • <p> Over de eerste episode van Broken Sword 5 waren we niet echt te spreken. In de tweede en tevens laatste episode komt het verhaal gelukkig wat op gang en bieden de puzzels meer uitdaging. De tergende traagheid, vreemde animaties en bugs maken dit tweede deel nog altijd geen hoogvlieger.</p>
    Score: 65 Oké
    • Uitdagende puzzels, verhaal komt eindelijk op gang, mooie omgevingen
    • Tempo, vreemde animaties en bugs, verhaal is uiteindelijk teleurstellend

Artikelen

Screenshots (9)