Game info

Bomberman Story DS

In Bomberman Story DS moet je Cheerful White helpen bij het doorzoeken van de vijf verschillende Bomberman-werelden. Er is namelijk wetenschappelijke data gestolen van een organisatie die bekend staat als “The Justice Department”. Op je reis kom je allerlei vreemde personen tegen, maak je vrienden en vecht je tegen vijanden in deze actie-RPG. In de verhaalmodus van Bomberman Story DS moet je veel met andere personages praten, de werelden doorzoeken en vele puzzels oplossen met je stylus en de ingebouwde microfoon. Naast de verhaalmodus is er ook een gevechtsmodus waarin je tegen maximaal acht vrienden kunt spelen. Hiervoor is slechts één versie van het spel nodig. De gevechtsmodus is een klassieke versie van Bomberman waarbij je het zelfs kunt opnemen tegen Bomberman Land Touch!-spelers.

Nieuwste review

Conclusie

  • <p>De verhaalmode van Bomberman Story DS is maar een saaie bedoening met gameplay die door tal van factoren niet goed uit de verf komt en enige vorm van uitdaging of verslaving ontbeert. De degelijke multiplayer is linea recta overgenomen uit Bomberman Land: Touch!, waardoor Bomberman Story DS eigenlijk geen enkel bestaansrecht heeft. Wil je Bomberman voor de DS, haal dan Bomberman Land: Touch! of wacht op diens vervolg. </p>
    Score: 40 Slecht
    • Multiplayermode is op zich goed....
    • ... maar zat ook al in Bomberman Land: Touch!. Mist elke vorm van uitdaging of plezier in singleplayer. Gesprekjes en opdrachten als rekmiddel. Veelal matige minigames. Piep, Piep, Piep, Piep, Piep!

Artikelen

Screenshots Nintendo DS


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord