Game info

Bomberman Land

In Bomberman Land ga je op avontuur in een pretpark en kom je langs vijftig minigames in vijf unieke gebieden. Voor de sportliefhebber is er bijvoorbeeld een minigame waarin je moet skateboarden en voor de fans van science fiction is er het spel Laser Ball. De game is in je eentje of met vier personen te spelen. Elke speler kan daarbij zijn of haar eigen Bomberman-personage maken. Geen personage hoeft er hetzelfde uit te zien dankzij de vele verschillende kledingstukken die in het spel beschikbaar zijn. Je kunt dus met zijn vieren vijftig verschillende minigames spelen, maar het is ook mogelijk om het originele Bomberman Battle-spel te spelen. In deze modus bevinden alle spelers zich in een arena die je van bovenaf ziet. Hierin moeten spelers met bommen rotsblokken opblazen om speciale voorwerpen en hulpmiddelen te vinden. Deze helpen vervolgens bij het opblazen van je tegenstanders.

Nieuwste review

Bomberman Land Wii is simpelweg de zwakkere versie van Bomberman Land Touch!, een game die een jaar geleden voor de DS verscheen. Audiovisueel stelt het spel grondig teleur, de aanwezige minigames zijn slechts van middelmatige kwaliteit en er ontbreekt enige vorm van WiFi-ondersteuning Gelukkig heeft de ontwikkelaar ook het originele Bomberman-spel op het schijfje weten te proppen, anders was de score nog een stukje lagen geweest.

4
Score
40
Score: 40
  • Pluspunten
  • Klassieke Battle Mode blijft tof. Minigames voor zowel twee als vier spelers
  • Minpunten
  • Audiovisueel niet de mooiste thuis. Kwaliteit minigames slechts middelmatig. Onnodig veel gedoe rond het slappe verhaal. Geen spoor van online mode

Artikelen

Screenshots