Game info

Bomberman Land Touch!

Deze Bomberman game voor de Nintendo DS is Bomberman zijn tweede debuut op Nintendo haar handheld. Dit keer word het spelplezier echter tot nieuwe hoogten gebracht omdat Bomberman online gaat. Via de online service van Nintendo (Nintendo Wi-Fi Connection) is het mogelijk om tot en met vier spelers tegen of met elkaar te strijden in de verslavende gameplay van Bomberman. Daarnaast is er ook een 'gewone' battle modus, die via lokaal Wi-Fi kan worden gespeeld met maximaal acht spelers. In het spel zul je Bomberman volledig met de stylus kunnen besturen. Daarnaast kun je met je stylus de minigames spelen. Het spel zit namelijk vol met minigames waarbij je de stylus moet gebruiken. Zo moet je bijvoorbeeld een bowlingbal rollen met de stylus om zo de meeste punten te vergaren.

Nieuwste review

Bomberman Land Touch! is een van de beste Bomberman-edities ooit. Naast het klassieke, maar nog steeds ongelooflijk leuke bommetje-leggen-in-een-doolhof zit het spel vol mijn fijne en afwisselende minigames die jong en oud zullen aanspreken. Bovendien zal Bomberman Land Touch! lang in je DS blijven zitten doordat het spel is uitgerust met wat uitstekende meerspelersfuncties die, mits je in het bezit bent van een draadloos netwerk of wat vrienden met een DS, eeuwig leuk kunnen blijven.

8
Score
80
Score: 80
  • Pluspunten
  • Minigames zijn leuk en afwisselend. RPG-elementen passen perfect. Klassieke Bomberman is nog steeds leuk. Multiplayer zorgt voor eindeloze herspeelbaarheid
  • Minpunten
  • Sommige minigames wat minder

Artikelen

Screenshots