Game info

Bomberman Land Touch! 2

In dit tweede deel van Bomberman Land Touch! kun je weer aan de slag gaan in het land van Bomberman. Ga met Cheerful White op een nieuw avontuur als hij door een attractiepark reist met veertig minigames, missies en uitdagende puzzels, om zo de rust en de vrede te herstellen in de Bomberman-wereld. Onthul het duivelse plan van Evil Bomberman in de singleplayer, die tot twee verschillende eindes kan leiden. Het spel is volledig te besturen met de stylus en laat je veertig unieke minigames spelen die grotendeels met sport te maken hebben. Er zit ook een offline multiplayer-modus voor vier spelers en een online multiplayer voor acht spelers in, waardoor je het tegen elkaar kunt opnemen en samen kunt spelen. Daarnaast bevat de game ook de originele Bomberman-game, met nieuwe arena's en power-ups. In deze modus bevinden alle spelers zich in een arena die je van bovenaf ziet. Hierin moeten spelers met bommen rotsblokken opblazen om speciale voorwerpen en hulpmiddelen te vinden. Deze helpen vervolgens bij het opblazen van je tegenstanders.

Nieuwste review

Conclusie

  • <p>Bomberman Land Touch! 2 is net als zijn voorganger een zeer leuk Bomberman-spel. Hoewel de verhaalmodus exact hetzelfde oogt als die uit het eerste deel is het verhaal ook deze keer zeer boeiend. In combinatie met de klassieke Bomberman-modus met online optie staat deze titel garant voor veel uren speelplezier. </p>
    Score: 70 Goed
    • Leuke verhaalmodus. Bomberman op zijn best. Klassieke Bomberman aanwezig met online mogelijkheid
    • Op de verhaallijn na is het exacte hetzelfde als deel één. Verhaalmodus is niet gericht op het plaatsen van bommen

Artikelen

Screenshots Nintendo DS


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord