Game info

Blazing Angels: Squadrons of WWII

In Blazing Angels: Squadrons of WWII ervaar je de meest aangrijpende en beroemde gevechten uit de Tweede Wereldoorlog. Je ben onderdeel van deze gevechten als getalenteerd piloot van een gevechtsvliegtuig en als leider van een squadron. Je zult met je team de luchten boven west Europa en de Grote Oceaan moeten domineren. Je zult gevechten over de hele wereld mee maken, van de 'Battle of Britain' tot de Japanse aanval op Pearl Harbor: jij bent er bij. De leden van je squadron hebben allemaal speciale vaardigheden, zo is de één beter in het torpederen van schepen, en is de ander weer praktischer om andere gevechtsvliegtuigen neer te halen. De game zit vol met bekende vliegtuigen uit de Tweede Wereldoorlog zoals de beroemde P-51 Mustang, de B-17 Flying Fortress, de Britse Spitfire, de Duitse Messerschmitt en de Japanse Zero. Het meeslepende verhaal wordt verteld in twintig missies. Tijdens die missies zul je je team moeten leiden en opdrachten moeten geven.

Nieuwste review

Conclusie

  • <p>Blazing Angels koop je alleen voor de multiplayer. Niets meer, niets minder. Dat is waar de game het meeste schittert en waar je het meeste plezier er uit kunt halen. De singleplayer is leuk voor een paar keer, maar de puntjes van kritiek blijven keer op keer ergeren.</p>
    Score: 70 Goed
    • Redelijk tot goede graphics. Multiplayer vermakelijk. Gemakkelijke besturing
    • Wellicht te arcade. Comic Sans is kut!. Zeer matige voice-overs

Artikelen

Screenshots Wii


Screenshots Xbox


Screenshots Xbox 360


Screenshots PC


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord