Game info

Bladestorm: The Hundred Years War

In de veertiende eeuw escaleerde een ruzie over een Engelse troonopvolging voor de Franse troon. De oorlog die daaruit volgde werd de Hundred Years War genoemd. Deze langlopende oorlog was een uitputtingsslag voor beide partijen en steeds meer werden de landen afhankelijk van huurlingen. Bladestorm: The Hundred Years War draait om grootschalige gevechten met vele verschillende soldaten tegelijk in beeld. De chaos is doorspekt met pijlenregens die afgeschoten worden op de infanterie, ridders die aanvallen vanaf hun paarden en kanonnen die worden afgeschoten op de vijandelijke soldaten. Je moet een reputatie vestigen als formidabele strijder en leider. Daarvoor zul je krijgers moeten ronselen en leiden in de strijd. Door het juiste bevel van jouw zijde kun je talloze vijanden in één keer neerslaan en door goed leiding geven zal je de oorlog moeten winnen.

Nieuwste review

Conclusie

  • <p>Bladestorm voelt vernieuwend aan. Tot je de game wat langer speelt. Want dan komen in feite dezelfde mankementen naar voren die de Dynasty Warriors-games ook al plaagden. Zich herhalende gameplay, saaie graphics en een aantal andere kleine irritaties hier en daar zorgen voor een déjà vu. Ook het snel te vergeten verhaal met de bar slechte voice-acting geven niet echt een reden om verder te spelen. Het besturen van een squad blijft echter diep genoeg om de game wat langer boeiend te houden. Dit aspect is niet te onderschatten en draagt dan uiteindelijk ook mee aan een overwegend positief gevoel over deze game.</p>
    Score: 60 Oké
    • Originele insteek. Besturen van een squad is leuk
    • Grafisch matig. Kleine gameplay irritaties. Voice-acting kan snel worden vergeten

Artikelen

Screenshots Xbox 360


Screenshots PlayStation 3


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord