Game info

Binary Domain

De game Binary Domain speelt zich af in de toekomst waarbij een bedrijf genaamd AMADA grenzen heeft overschreden door intelligente robots te creëren. De robots zijn echter zo intelligent dat ze snel in aantallen groeien en zich mengen onder de gewone bevolking. Op een dag slaan ze toe en brengen ze het voortbestaan van het menselijke ras in gevaar. De speler maakt in deze third-person shooter deel uit van een verzetsgroep die uiteindelijk de robots moet verslaan. De game richt zich vooral op het werken in teams. Zowel in de singleplayer als in de online multiplayermodus. Die laatste heeft verschillende opties en kan door tien man tegelijk worden gespeeld.

Nieuwste review

Conclusie

  • <p> Binary Domain wil meer zijn dan een generieke shooter, maar helaas slaan juist de unieke spelelementen de plank mis. Wat resteert is een vermakelijke, redelijk boeiende en prettig ogende shooter, die hoger had gescoord als enkele technische plooien waren gladgestreken.</p>
    Score: 65 Oké
    • Introduceert variatie op de juiste momenten, grafisch indrukwekkend
    • Te veel oneffenheden en bugs, stemherkenning werkt nauwelijks

Artikelen

Screenshots PlayStation 3


Screenshots Xbox 360


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord