Game info

Beaterator

Beaterator is een muziekspel waarin je met behulp van een grote hoeveelheid beschikbare geluiden, effecten en meer, muziek kunt maken. De game bevat naast de mogelijkheid zelf nummers in elkaar te draaien ook allerlei ritmische spelletjes en modi waarin je bepaalde uitdagingen moet aangaan. Rockstar heeft voor deze game samengewerkt met de zeer bekende hiphop-muzikant en producer Timbaland die onder andere CD's van Justin Timberlake en Nelly Furtado heeft geproduceerd.

Nieuwste review

Beaterator brengt een leuke en sterke muziekapplicatie naar de PSP die het mogelijk maakt om goed klinkende muziek te maken. Het schotelt beginnende gebruikers een toegankelijke en vermakelijke Live Play-modus voor. Mocht je echter een track vanaf de grond af aan willen maken, dan is een grote kennis van productiesoftware of een enorm doorzettingsvermogen vereist. Hoewel Beaterator niet kan concurreren met professionele software voor de PC of Mac, rechtvaardigt het feit dat je nu overal kunt mixen en de lage prijs in vergelijking met professionele software, ook voor doorgewinterde muzikanten een aanschaf.

8
Score
80
Score: 80
  • Pluspunten
  • Live Play-modus is leuk. Timbaland’s samples van hoge kwaliteit. Kwalitatief goede producties zijn mogelijk. Mooie prijs
  • Minpunten
  • Studio Session-modus lastig voor beginners. Gelimiteerd voor gevorderden. Soms wat onhandige interface

Artikelen

Screenshots