Game info

Battlestations: Pacific

Battlestations: Pacific is de opvolger van Battlestations: Midway. Battlestations: Pacific is een tactisch oorlogspel, waarbij de speler met vliegtuigen en boten probeert de Tweede Wereldoorlog op de Pacific te winnen. De game bevat 28 verschillende missies, die zowel het verhaal van de Amerikaanse kant als van de Japanse kant vertelt. Er zijn 21 nieuwe eenheden waarmee gespeeld kan worden, waaronder kamikaze-vliegtuigen voor de Japanners. Verder is het nu mogelijk om jouw troepen op bepaalde locaties met een parachute te droppen, om de gevechten op land in jouw voordeel te beslechten. De game bevat naast een singleplayermodus ook een multiplayer variant, waarbij de speler kan laten zien wie de meester van het luchtruim is.

Nieuwste review

Conclusie

  • <p>Eidos heeft haar best gedaan om van een matig spel een goed spel te maken. Het idee achter Battlestations: Midway was prima, maar het spel had duidelijk nog wat aanpassingen nodig en bood te weinig variatie. De aanpassingen zijn er gekomen in de vorm van een uitgebreide multiplayermodus, de mogelijkheid om eilanden te veroveren, meer diversiteit in de missies en de toevoeging van een Japanse campagne. De zeer matige manier waarop het verhaal verteld wordt en de soms wat te lange afstanden die je moet overbruggen zijn vervelend, maar kunnen niet voorkomen dat je de game met plezier zult spelen.</p>
    Score: 70 Goed
    • Herspeelbaarheid . Veel actie . Duidelijk beter dan zijn voorganger
    • Zielloos verhaal. Soms duurt het allemaal wat te lang

Artikelen

Screenshots Xbox 360


Screenshots PC


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord