Game info

BattleForge

BattleForge is een strategiegame die zich afspeelt in een fantasiewereld vol met magische krachten. De game maakt gebruik van een uitgebreid speelkaartensysteem, die online zijn te winnen, ruilen en kopen. Door jouw kaarten te combineren met die van andere spelers kun je het met zijn tweeën opnemen tegen andere spelers van over de hele wereld. Samenwerken is dan ook de sleutel tot succes in BattleForge, iets wat ondersteund wordt door de verschillende vormen van multiplayer, de verschillende uitdagende toernooien waaraan je deel kunt nemen, de verschillende guilds, chat-rooms en een marktplaats voor iedereen die zijn of haar kaarten kwijt wil of juist nieuwe wil aanschaffen. BattleForge speelt zich af tijdens een hevige strijd tussen waanzinnige goden en eeuwenoude reuzen. Door gebruik te maken van de krachten van vuur, ijs, natuur en schaduw kun je legers maken die sterk genoeg zijn om te kunnen overleven en de macht weer te grijpen in de door oorlog verscheurde wereld. BattleForge is in totaal met twaalf man tegelijk online te spelen, maar bevat daarnaast ook uitgebreide mogelijkheden om coöperatief of één-tegen-één te spelen. De game bevat ook verschillende scenario’s om in je eentje door te spelen.

Nieuwste review

Meng Magic met Warcraft en je krijgt Battleforge. Geen slechte mix, maar wel eentje waar je stevig aan moet wennen. De leercurve is behoorlijk steil en groentjes zullen meedogenloos worden afgeslacht. Maar, de game beloont de doorzetter met smakelijke gameplay en een heerlijk fantasy-sausje.

7
Score
70
Score: 70
  • Pluspunten
  • Kaarten zijn een goede toevoeging. Je wordt niet verplicht om geld uit te geven . Snelle gameplay
  • Minpunten
  • Veel kleine foutjes. Missie-opzet te afhankelijk van aanwezigheid menselijke spelers. Balans tussen de eenheden soms zoek

Artikelen

Screenshots