Game info

Baten Kaitos: Eternal Wings and the Lost Ocean

Baten Kaitos is een RPG van Namco exclusief voor de Nintendo GameCube. Het spel wordt ontwikkeld door Monolith. Het bedrijf heeft de Xenosaga serie op haar naam staan. In Baten Kaitos speel je met Kara. Zij heeft diverse problemen. Ze moet haar familie redden maar komt erachter dat er meer duistere plannen zijn. Dit allemaal speelt plaats in een fantasiewereld waar mensen vliegen en landen door de lucht heen zweven. Kara is nog niet zo oud maar heeft nog een probleem: ze mist een vleugel. De game zal onder het genre kaart RPG’s vallen. Het visuele vlak van Baten Kaitos heeft Oosterse tinten. De gevechten worden gehouden op twee dimensionale velden. De spelers op het veld zijn drie dimensionaal.

Nieuwste review

Baten Kaitos is een geslaagde RPG met een erg eigenzinnige stijl qua graphics en gameplay. De voice-overs zijn echt verschrikkelijk en het verhaal kent weinig originele elementen, maar desondanks is dit een vermakelijke en onderhoudende game die je niet zult vergeten. Een aanrader voor elke Cube-bezitter die snakt naar een goede RPG-ervaring.

8
Score
80
Score: 80
  • Pluspunten
  • Artistiek erg fraai aangekleed. Combat is snel en intuïtief. Veel originele gameplay-ideeën. Geslaagde audiovisuele presentatie
  • Minpunten
  • Vreselijke voice-overs. Element van geluk tijdens combat. Verhaal niet echt origineel

Artikelen