Game info

Bangai-O Spirits

Bangai-O Spirits is gebaseerd op Bangai-O voor de Sega Dreamcast. Dit is een snel tweedimensionaal schietspel met een overdosis aan explosies in het scherm en strategische gameplay. Nieuw in deze DS-versie van Bangai-O is een multiplayer-modus die zowel coöperatief als competitief met vier spelers gespeeld kan worden. Bovendien bevat Bangai-O Spirits de mogelijkheid om eigen levels te maken of de bestaande levels aan te passen.

Nieuwste review

Bangai-O Spirits is eigenlijk een unieke game die alleen het eerste deel uit de serie heeft als vergelijkingsmateriaal. Dat is tegelijk goed en slecht nieuws: goed omdat het zo lekker anders is, slecht omdat het voor veel gamers moeilijk zal zijn echt gemotiveerd te raken van de vreemde gameplay. Sommige hardcore gamers worden door dergelijke games echter aangetrokken als muggen op warmte, dus deze game zal weinig moeite hebben zijn doelgroep te vinden. En dat is geheel terecht, want Spirits steekt goed in elkaar en is ook nog eens erg lang speelbaar. Maar eerlijk is eerlijk: echt duidelijk was het voor ons vaak niet en we hadden graag iets vaker een duidelijke uitleg gehad met een structuur die de moeilijkheidsgraad langzaam op zou bouwen.

7
Score
70
Score: 70
  • Pluspunten
  • Gameplay verfrissend en pittig. Grafische stijl sluit goed aan op gameplay en doelgroep. Veel te doen en een goede level-editor als extra
  • Minpunten
  • Voor veel mensen te apart en ingewikkeld. Alle levels meteen speelbaar zorgt voor verwarring

Artikelen

Screenshots