Game info

Assassin's Creed Chronicles: China

Assassin's Creed Chronicles: China is een 2.5-dimensionale platformgame in het Assassin's Creed-universum en speelt zich af in China. Het is het jaar 1526 en de Ming-dynastie staat op instorten. Spelers besturen Shao Jun, een van de laatste assassins in de Chinese Brotherhood. Shao Jun zint op wraak en keert terug naar haar thuisland met skills die haar zij aangeleerd door de legendarische Ezio Auditore. Het is aan Shao Jun om de Brotherhood te herstellen. In de Chronicles-serie besturen spelers de hoofdpersoon door een 2.5D platformlevel. Spelers moeten verschillende aanvallen ontwijken en sluiptechnieken gebruiken, zoals bijvoorbeeld schuilen in de schaduw. Ditzelfde concept komt terug in de latere titels, India en Russia. De verhaallijnen tussen de drie spellen zijn aan elkaar gelinkt.

Nieuwste review

Assassin’s Creed als sidescroller werkt goed, maar Ubisoft stapt in een genre waar andere games al een stapje verder zijn. De grafische stijl is prachtig en wil je meer stealth in je Assassin’s Creed, dan zit je hier niet verkeerd. 

7
Score
70
Score: 70
  • Pluspunten
  • Meer gericht op stealth dan de hoofddelen, mooie stijl, meerdere routes voor verschillende speelstijlen
  • Minpunten
  • Weet na het neerzetten van de basis niet meer te verrassen, blinkt niet uit binnen het genre, vijanden mogen wat spannender

Artikelen