Game info

Assassin's Creed: Brotherhood

Assassin's Creed: Brotherhood vervolgt het verhaal van Assassin's Creed II. Net als in Assassin’s Creed II speelt Ezio Auditore di Firenze de hoofdrol. Hij moet in Rome een eind maken aan de corrupte, machtige Templar Order. Door zijn geld goed te besteden, kan hij de stad weer in volle glorie herstellen, waarvoor hij beloond wordt met extra missies. Zijn strijd tegen de Tempeliers voert Ezio niet alleen, want hij leidt zijn eigen Brotherhood, een groep collega-huurmoordenaars. Hij krijgt wederom hulp van Leonardo da Vinci en loopt ook andere historische beroemdheden als Niccolo Machiavelli en Caterina Sforza tegen het lijf. Brotherhood kent een singleplayeravontuur van zo’n vijftien uur en bevat daarnaast een multiplayermodus. Deze zorgt ervoor dat je het online tegen anderen kunt opnemen in diverse modi. Hierbij heb je keuze uit verschillende personages, die allemaal eigen wapens en moordmethoden hebben.

Nieuwste review

Met Assassin’s Creed: Brotherhood lijkt de reeks langzaam zijn vorm gevonden te hebben. Met gevarieerde missies, Rome als speeltuin en een gewaagde multiplayermodus is het één van de meest onderhoudende games van dit jaar. Een paar kleine oneffenheden weerhouden het spel ervan een echte klassieker te worden.

8
Score
80
Score: 80
  • Pluspunten
  • Uitgestrekte spelwereld waarin enorm veel te doen is, veel variatie in missies, originele multiplayermodus, keuze tussen stealth en actie
  • Minpunten
  • Soms wat rommelig spelverloop, nog steeds kleine besturingsproblemen, grafisch wisselvallig

Artikelen

Screenshots