Game info

Arkanoid DS

Arkanoid DS is een combinatie van de klassieke gameplay van het originele Arkanoid uit 1986, inclusief het Vaus-schip, de balletjes en blokjes, met nieuwe modi en verschillende uitdagingen. De game bevat meer dan 140 levels in de Clear-modus, terwijl de Quest-modus voor elk level nog een extra uitdaging met andere regels bevat. Door punten te verdienen kun je de game aanpassen. Zo zijn er nieuwe achtergronden, schepen, blokjes en geluidseffecten vrij te spelen. De power-ups die beschikbaar zijn, zijn gekozen uit de gehele Arkanoid-reeks en er zijn ook enkele nieuwe power-ups zoals Barriers, Warps en Vanish. Via Wireless Play of DS Download Play kunnen vier spelers samen spelen. Online wordt via Wi-Fi Connection je score bijgehouden.

Nieuwste review

Het lijkt erop alsof Taito zelf niet door had wat Arkanoid zo leuk maakt. Waar men met Space Invaders Extreme echt een nieuwe weg in is geslagen en een klassieke spelformule nieuw leven in heeft geblazen, blijft men met Arkanoid DS halsstarrig conservatief terwijl de innovaties die er zijn, het spelconcept alleen maar ondermijnen. Dat moet beter kunnen, want het Arkanoid-concept heeft best wat potentie voor een verslavend handheldspel.

3
Score
30
Score: 30
  • Pluspunten
  • Single-card multiplayer. Veel levels en vrij te spelen voorwerpen
  • Minpunten
  • Te makkelijk en eentonig. Doelloos, geen gevoel van progressie. Geen enkele diepgang. Speelvelden zijn te smal. Onzichtbaar gat tussen de twee schermen

Artikelen

Screenshots