Game info

Apollo Justice: Ace Attorney

In Apollo Justice: Ace Attorney speel je de onervaren advocaat Apollo Justice. Justice neemt een zaak van de topaanklager Klavier Gavin over en krijgt de taak bewijzen te verzamelen om zo zijn cliënten vrij te pleiten. Gelukkig krijgt hij daarbij hulp van Trucy, die de nodige kennis heeft van magische zaken, en van zijn mentor Kristoph Gavin. In deze game moet Justice de plaatsen delict onderzoeken, bewijsmateriaal verzamelen en verdachten interviewen. Verdachten die leugens vertellen heeft Justice snel door, hij kan namelijk aan de lichaamstaal zien of een verdachte liegt. Zodra Justice voldoende bewijsmateriaal heeft verzameld en gesprekken en onderzoeken heeft gedaan en nog belangrijker, deze goed heeft gedaan, kan de onschuld van de cliënten bewezen worden in de rechtszaal.

Nieuwste review

Er kan gewoon weer geconcludeerd worden dat Apollo Justice, ondanks zijn veranderingen, weer verrassend goed is. De game kent een goede gameplay, fantastische humor en genoeg vernieuwingen die het spel fris en fruitig houden. Gaat dat spelen, want dit is zonder enige twijfel één van de beste gamereeksen op de Nintendo DS.

8
Score
80
Score: 80
  • Pluspunten
  • Humor als vanouds. DS zorgt voor betere graphics en mogelijkheden. Personages en verhaal goed uitgewerkt
  • Minpunten
  • Doorzettingsvermogen vereist. Nieuwe mogelijkheden DS niet genoeg uitgebuit. Lineairiteit en weinig interactie blijven aanwezig

Artikelen

Screenshots