Game info

Anno 1404

Anno 1404 vervolgt de bekroonde Anno-franchise en neemt spelers mee naar het Verre Oosten. Spelers verkennen de onbekende wereld en ontdekken zo de ontzettend rijke cultuur uit die tijd. Het is aan de speler om een mysterieus eiland te bezoeken en te verkennen, om zo meer te leren over de cultuur en technieken van de bevolking. Door te onderhandelen, ruilhandel te bedrijven en te leren van de plaatselijke economie, moeten spelers hun eigen stad op zien te bouwen. Dit kan met behulp van een aantal nieuwe bouwobjecten, elementen die volledig naar eigen wensen zijn aan te passen en een nieuwe, meer intuïtieve manier van spelen. De game kent meer en grotere werelden dan voorheen en het is dan ook mogelijk in een zogenaamde sandbox-modus deze wereld tot in de verste hoeken te ontdekken.

Nieuwste review

Conclusie

  • <p>Anno 1404 is een game die straalt van de kwaliteit. Gameplay, graphics en geluid vullen elkaar op perfecte wijze aan, waarbij het geheel veel meer is dan de som der delen. Het handelen heeft met de toevoeging van de oosterse wereld tevens een compleet nieuwe dimensie gekregen, zonder nodeloos ingewikkeld te worden. Anno 1404 is een fantastische vlucht uit de hectiek van de dag en de game bij uitstek om de zomer mee te beginnen.</p>
    Score: 90 Fantastisch
    • Heerlijk tempo. Oosterse wereld. Handelen. Audiovisueel pareltje
    • Jammer genoeg geen multiplayer

Artikelen

Screenshots PC


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord